Ouders en kinderen over Eefje:C. 16 jaar: Ik vond het heel fijn om bij Eefje in haar praktijk te komen. Ze luisterde heel goed naar me en ik had het gevoel echt begrepen te worden. We hebben samen een paar doelen op papier gezet, en hier hebben we toen aan gewerkt. Ik kan wel zeggen dat ik echt stappen heb gemaakt en ik zit weer veel beter in mijn vel!

Ouders Bas: "We kwamen bij Eefje omdat Bas (6 jaar) sinds 1,5 jaar bang was voor monsters op zijn kamer. Het leek ook niet minder te worden maar eerder erger. Hij wou namelijk ook niet meer alleen nar de wc. En kort voor onze eerste afspraak zat hij met opgetrokken benen aan tafel uit angst voor monsters onder het tafelblad. Eefje is met hem aan de gang gegaan. Ik begrijp eigenlijk niet hoe ze het deed maar Bas zette duidelijk knoppen om. Hij had hulp van een zelfgekozen tekenfilmfiguurtje. Die tekening legde hij dan in zijn kamer neer. Het is nu ruim twee maanden later en Bas speelt zelfs alleen in zijn kamer. Het is heel fijn voor ons allemaal en vooral voor hem zelf!".
Ouders Laura: "Wij hebben hele goede ervaringen met Eefje. Ze heeft goed contact gemaakt met onze dochter waardoor onze dochter het erg prettig vond om de sessies bij Eefje te volgen... de rust die ze uitstraalt, het vertrouwen wat ze gaf en de prettige manier van vragen stellen aan onze dochter leiden er toe dat onze dochter iets meer ging vertellen wat haar obstakels waren".
"Hoi, ik heet Ceylin… Ik ben 9 jaar. Samen met Eefje heb ik een hele leuke tijd doorgemaakt. Ik was een beetje verlegen op school, en lieve juf Eefje heeft mij geholpen om niet meer zo verlegen te zijn. Dat vond ik heel fijn. Nu ben ik minder verlegen en durf ik meer. Wij hebben samen geknutseld, samen getekend.. en opdrachten gemaakt. Ik heb veel plezier gehad, die tijd met Eefje… Ik mis haar heel erg".

Moeder: "Shevyni had voor haar voorlopige Citotoets score kader niveau gehaald. Ik als moeder wist dat er veel meer in zat! Toen ben ik voorgesteld aan Eefje. Eefje haalde Shevyni vaak uit de klas en maakte haar zeker! Dankzij haar sessies, het praten, het samen koken, etc. kreeg Shevyni weer veel meer zelfvertrouwen. Wat ik zo leuk en bijzonder vind aan Eefje is dat ze heel betrokken is. Voor de laatste Citotoets sms-te ze Shevyni nog met lieve en leuke woorden. Het heeft Shevyni heel goed geholpen, ze is van Kader naar Mavo gegaan. De tips van Eefje neemt Shevyni nog mee op de middelbare school, het gaat hartstikke goed met haar, ze is zelfverzekerd. Het heeft haar heel goed gedaan!!"